Viini-illat 2023

ALKUVUODEN VIINI-ILLAT

Supersuositut viini-illat jatkuvat taas Villassa! Matkaamme tällä kertaa niin Itävaltaan kuin maistelemme pääsiäispöytään sopivat viinit sekä uppoudumme samppanjaan. Voit tutustua iltoihin tarkemmin alta:

ITÄVALLAN IHANAT VIINIT 8.2. klo 18.00

Itävalta tunnetaan vuorista ja wienerschnitzelistä, mutta itävaltalaiset viinit ovat vähemmän tunnettuja, vaikka siellä on valmistettu viiniä jo ennen antiikin roomalaisten saapumista. Paikalliset sanovatkin, että viini on itävaltalaisille kuin olut saksalaisille: saumaton osa paikallista kulttuuria.

Helmikuun 8. päivä tutustumme Itävallan ihaniin viineihin ravintolapäällikkö Cilla Impolan johdolla. Viinien seurana nautitaan keittiömestari Perttu Paulaston suunnittelema neljän ruokalajin illallinen.

109€/hlö

VARAA PAIKKASI TÄSTÄ!

PÄÄSIÄISEN VIINIT 8.3. klo 18.00

Pääsiäisen viettoon kuuluu perinteisesti hyvä ruoka, josta myös Villa Lilla on tunnettu. Ruuan rinnalle valittava viini on yhtä tärkeä maaliskuussa maistelemme pääsiäiselle sopivia viinejä.

Sommelierimme Samuil Angelov on valinnut maisteltavaksi parhaat viinit pääsiäispöytään ja keittiömestari Perttu Paulasto on suunnitellut niiden seuraksi maukkaan neljän ruokalajin illallisen.

109€/hlö

VARAA PAIKKASI TÄSTÄ!

VIINI-ILTA CHAMPAGNE 19.4. klo 18.00

Samppanja, tuo monen mielestä viineistä hienoin, sopii meidän mielestä tilanteeseen kuin tilanteeseen ja kaikkelle. Huhtikuun viini-illassa maistelemme sommelierimme Samuil Angelovin lempisamppanjoita ja yhdistämme ne keittiömestari Perttu Paulaston suunnittelemaan neljän ruokalajin menuun.

129€/hlö

VARAA PAIKKASI TÄSTÄ!

Otamme viini-illoissamme mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot aina huomioon. Arvostamme näistä aina ennakotietoa varauksen yhteydessä.