LOUNAS MA 27.3.-PE 31.3.

Viikon lounasmenu
ma-pe klo 11.00-14.30

Otamme mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot huomioon tarjoiluissa.

Paahdettua kukkakaalia & babaganoushia

Paistettua nieriää & punajuuri-voikastiketta

Oliiviöljykakkua & taatelipyrettä

32 €

Lounas a la carte

Croque Monsieur / Madame

15€ / 17€

Falafel-pyöryköitä ja romescoa

15€

Viikon keitto

Poronpotkabortsch & smetanaa

12,70€

Lisäkesalaatti

3€

Pidämme oikeudet muutoksiin. Lisätietoja saat soittamalla suoraan ravintolaan +358300300314.

Saatavilla keskiviikosta perjantaihin klo 15.00 eteenpäin,
lauantaisin 16.00 eteenpäin

Viikon menu ke 29.3.- la 1.4.

Menu tarjoillaan koko pöytäseurueelle.
Otamme mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot huomioon henkilökohtaisesti.

Paahdettua kukkakaalia &

baba ganoushia

xxxx

Myskikurpitsarisottoa & kurpitsansiemenpestoa

xxxx

Grillattu entrecôte, paahdettua porkkanaa & tomaatti-oliivivoita

xxxx

Oliiviöljykakkua & taatelia

52 €

Pidämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Alkuruoat

Savustettua ankanrintaa, mustajuurta & karviaischutney

Tattariblini, mateenmätiä & smetanaa

Grillattua mustekalaa & romescokastiketta

14,00 €

14,00 €

16,00 €

Falafelpyöryköitä & artisokka-fetahummusta

12,00 €

Pääruoat

12 tuntia paahdettua poronpotkaa, juureksia & portviinikastiketta 

29,00 €

Viikon kala-annos 

30,00 €

Paistettua naudan maksaa, valkosipuli-perunapyrettä & punasipulia

27,00 €

Grillattua munakoisoa, kuningasosterivinokasta ja harissajugurttia

26,00 €

Jälkiruoat

Villan juustot & karviaischutney

10,00 €

Sitruunamutakakkua & vadelmaa

10,00 €

Kirsikkaclafoutis & valkosuklaanamelakaa

Päivän jäätelö/sorbetti 

10,00 €

6,00 €

BRUNSSI 1.4.

Villa Lillan brunssi on tarjolla lauantaisin klo 11.00 alkaen klo 11.00, 11.30, 12.00, 13.00 ja 13.30 kattauksin. Pöytiintarjoilemme herkullisen 3 ruokalajin menukokonaisuuden, joka rakentuu aina kauden parhaimmista raaka-aineista. Menu sisältää jaettavan alkuruokalajitelman, maukkaan pääruuan sekä pienen makean menun loppuun. Allergiat ja erikoisruokavaliot otamme huomioon aina henkilökohtaisesti. Pidämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

Alkuruoka

Esimerkiksi:

Tuoretta focacciaa
Pala juustoa ja kauden hilloketta
Päivän kalaa ja rapuskagen
Leikkeleitä
Paahdettuja & marinoituja kasviksia
Paahdettua paprika- ja fetadippiä

Marinoituja oliiveja
Kauden hedelmiä

Pääruoka

Basilikarisottoa sekä

Paistettua nieriää/häränfileetä/falafelpyöryköitä

 

 

Jälkiruoka

 

Oliiviöljykakkua & taatelia

33 €